Kutak za roditelje

OBAVIJEST RODITELJIMA – NOVA STRUČNA SURADNICA U VRTIĆU

Poštovani roditelji,

zadovoljstvo nam je obavijesti Vas da se našem stručnom timu vrtića priključila nova stručna suradnica logopedinja. Radno mjesto logopedinje trenutno obavlja nestručna zamjena- psihologinja koja za potrebe obavljanja logopedskog rada surađuje s vanjskim kolegama logopedske struke.

Logoped je stručna osoba koja se bavi prevencijom, otkrivanjem, dijagnosticiranjem i terapijom poremećaja govora, jezika i komunikacije. Logoped u dječjem vrtiću najveći dio svojeg rada provodi u neposrednom radu s djecom u vidu: praćenja jezično govornog razvoja djece s faktorima rizika, trijažnog pregleda djece s ciljem početnog utvrđivanja teškoće, opservacije djece s teškoćama u razvoju i posebnim potrebama i upućivanje djece na daljnju dijagnostiku i tretman. Neposredni terapijski rad sa djecom provodi se individualno u točno zakazanim vremenskim terminima.

Logopedski tretman djece u predškolskom periodu odvija se u suradnji s roditeljima. Logoped informira roditelje o vrsti i stupnju teškoće te ih educira kako ciljano poticati govorno – jezični razvoj kod svog djeteta.

Više informacija potražite u PDF dokumentu.


p61116-152340

POŠTOVANI RODITELJI!

POVODOM OBILJEŽAVANJA DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU  VUKOVARA

GRAD TRILJ I UDRUGA ŽENA „TRILJANKE“ TRILJ ORGANIZIRAJU

SPOMEN – OBILJEŽJE I U MOM GRADU VUKOVAR SVIJETLI

DANA 17.studenog 2016. g.

Poštujući Vukovar, njegovu žrtvu i njegove heroje poštujemo sve nedužne žrtve i branitelje Domovinskog rata diljem Domovine, jer Vukovar nije smo grad heroj, on je simbol svehrvatske obrane, junaštva i žrtve za neovisnu Republiku Hrvatsku.

Spomen-obilježjem I u mom gradu Vukovar svijetli 17. studenoga 2016.g., na dvadeset petu  obljetnicu sjećanja  na žrtvu Vukovara, njegovih branitelja i stradalnika u Domovinskom ratu, neka naše svijeće zajedno svijetle iskazujući duboko poštovanje i zahvalnost.

PRIGODNOM OBILJEŽAVANJU KOJE ĆE ZAPOČETI U 16:30 SATI MIMOHODOM OD CENTRA TRILJA DO SPOMENIKA SV. MIHOVILA GDJE ĆE OKO 17:00 SATI ZAPOČETI PRIGODNI PROGRAM, PRIKLJUČIT ĆE SE  DJECA POSLIJEPODNEVNIH SKUPINA NAŠEG VRTIĆA  KOJA ĆE SE UKLJUČITI DIREKTNO U POVORKU I PRISUSTVOVATI PROGRAMU OBILJEŽAVANJA KOD SPOMENIKA SV. MIHOVILA TRILJ.

MOLIMO RODITELJE DJECE POSLIJEPODNEVNIH SKUPINA DA  DOĐU NA PROGRAM OBILJEŽAVANJA, GDJE ĆETE NAKON PRIGODNOG PROGRAMA PREUZETI SVOJE DIJETE.

POZIVAJU SE I RODITELJI DJECE JUTARNJIH SKUPINA DA PRISUSTVUJU SA SVOJOM DJECOM OVOM SPOMEN-OBILJEŽJU U ŠTO VEĆEM BROJU.

PRIGODNE SVIJEĆE NEKA DJECA PONESU SA SOBOM.

HVALA NA RAZUMIJEVANJU I ZAJEDNIČKOJ SURADNJI.

SRDAČAN POZDRAV!

ANKICA LUKIĆ, RAVNATELJICA