Kutak za roditelje

p61116-152340

 

 

POŠTOVANI RODITELJI!

 

POVODOM OBILJEŽAVANJA DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU  VUKOVARA

 

GRAD TRILJ

I UDRUGA ŽENA „TRILJANKE“ TRILJ

 

ORGANIZIRAJU

 

SPOMEN – OBILJEŽJE

 

I U MOM GRADU VUKOVAR SVIJETLI

 

 

DANA 17.studenog 2016. g.

 

Poštujući Vukovar, njegovu žrtvu i njegove heroje poštujemo sve nedužne žrtve i branitelje Domovinskog rata diljem Domovine, jer Vukovar nije smo grad heroj, on je simbol svehrvatske obrane, junaštva i žrtve za neovisnu Republiku Hrvatsku.

 

Spomen-obilježjem I u mom gradu Vukovar svijetli 17. studenoga 2016.g., na dvadeset petu  obljetnicu sjećanja  na žrtvu Vukovara, njegovih branitelja i stradalnika u Domovinskom ratu, neka naše svijeće zajedno svijetle iskazujući duboko poštovanje i zahvalnost.

 

PRIGODNOM OBILJEŽAVANJU KOJE ĆE ZAPOČETI U 16:30 SATI MIMOHODOM OD CENTRA TRILJA DO SPOMENIKA SV. MIHOVILA GDJE ĆE OKO 17:00 SATI ZAPOČETI PRIGODNI PROGRAM, PRIKLJUČIT ĆE SE  DJECA POSLIJEPODNEVNIH SKUPINA NAŠEG VRTIĆA  KOJA ĆE SE UKLJUČITI DIREKTNO U POVORKU I PRISUSTVOVATI PROGRAMU OBILJEŽAVANJA KOD SPOMENIKA SV. MIHOVILA TRILJ.

MOLIMO RODITELJE DJECE POSLIJEPODNEVNIH SKUPINA DA  DOĐU NA PROGRAM OBILJEŽAVANJA, GDJE ĆETE NAKON PRIGODNOG PROGRAMA PREUZETI SVOJE DIJETE.

 

POZIVAJU SE I RODITELJI DJECE JUTARNJIH SKUPINA DA PRISUSTVUJU SA SVOJOM DJECOM OVOM SPOMEN-OBILJEŽJU U ŠTO VEĆEM BROJU.

 

 

PRIGODNE SVIJEĆE NEKA DJECA PONESU SA SOBOM.

 

 

HVALA NA RAZUMIJEVANJU I ZAJEDNIČKOJ SURADNJI.

SRDAČAN POZDRAV!

 

 

 

ANKICA LUKIĆ, RAVNATELJICA